اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ماجرای تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا چه بود؟ + توضیحات استانداری همدان جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان معرفی سایت‌های کاربردی برای معلمان خبر خوش برای فرهنگیان/ این افراد زودتر بازنشسته می‌شوند + جزئیات 

توضیحات سرپرست وزارت آموزش و پرورش درباره تدابیر امنیتی در امتحانات نهایی

سرپرست وزارت آموزش و پرورش از اعمال تدابیر امنیتی در برگزاری امتحانات نهایی خبر داد و گفت: این امتحانات در سال جاری ۴۰ درصد تأثیر قطعی در کنکور دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 15
کد خبر: ۱۸۴۳۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  رضا مراد صحرایی در نشست استانداران سراسر کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز جلسه خوبی با هدف ایجاد هماهنگی و همدلی برای برگزاری امتحانات نهایی در سراسر کشور برگزار شد؛ این امتحانات در سال جاری ۴۰ درصد تأثیر قطعی در کنکور دارد. بی‌تردید آنچه واضح است همه آماده این تحول هستند و در حال برنامه ریزی برای تحقق فرآیند پیوسته آموزش که به سنجش قابل اتکایی منجر شود.

وی اضافه کرد: آموزش و پرورش امتحانات را در یک فرآیند از پیش تعیین شده برگزار خواهد کرد، ولی آنچه در این زمان اهمیت دارد درک موضوع تحقق این تحول است. بی‌تردید مساله امنیت آزمون از اهمیت بسزایی برخوردار است و باید تدابیر لازم برای تحقق این امنیت اندیشیده شود.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: سوالات از مرحله طراحی و تا رسیدن به دست داوطلبان تدابیر مختلفی را برای تحقق امنیت خواهند داشت، اما سوالات پس از باز شدن مخزن و رسیدن به دست دانش آموزان منتشر می‌شود؛ این روالی بوده که در گذشته نیز وجود داشته، اما برای از بین بردن هرگونه شائبه‌ای، امسال خودمان پس از باز شدن مخزن، سوالات را منتشر می‌کنیم.

صحرایی تاکید کرد: در حال حاضر بیش از ۴۰۰۰ حوزه امتحانی داریم که دستورالعملی برای تجمیع آن‌ها ابلاغ شده است، ولی متناسب با شرایط جغرافیایی هر استان تصمیم‌گیری‌های لازم انجام خواهد شد. / مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار